Antena 3 CNN Actualitate Locale O elevă din Ploieşti şi-a cumpărat cuţit, bâtă şi saci de plastic, apoi şi-a atacat cea mai bună prietenă

O elevă din Ploieşti şi-a cumpărat cuţit, bâtă şi saci de plastic, apoi şi-a atacat cea mai bună prietenă

O elevă din Ploieşti şi-a cumpărat cuţit, bâtă şi saci de plastic, apoi şi-a atacat cea mai bună prietenă
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    26 Mar 2019   •   22:30

O elevă în vârstă de 18 ani a Colegiului Național Alexandru Ioan Cuza din Ploiești ar fi încercat să își omoare o prietenă. Incidentul s-a petrecut vineri, 15 februarie 2019, într-un apartament din Ploiești situat pe strada Romană.

Agresoarea, pe fondul unor frustrări acumulate a hotărât să își omoare prietena iar pentru asta și-a achiziționat mai multe arme și obiecte, spray lacrimogen, un cuțit, bandă adezivă, saci menajeri și o bâtă.

Victima a fost lovită de mai multe ori cu bâta în zona capului după ce inițial agresoarea a folosit sprayul lacrimogen, scrie ziarulincomod.ro.

Vecinii au auzit strigătele de ajutor și au sunat la 112, iar între timp un polițist din cadrul departamentului Investigații Criminale care era în timpul liber și se afla în zonă a auzit strigătele disperate de ajutor și a mers la ușa apartamentului. Victima a reușit să ajungă la ușă și a fost condusă în fața scării de către polițist.

Victima în vârstă de 19 ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral cu plagă parietală stânga și drepta și contuzie la mâna stângă.

Ulterior, după ce agresoarea a executat cele 30 de zile de arest în cadrul penitenciarul Jilava instanta a dispus continuarea cercetărilor sub control judiciar.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close