Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie care se tăiase, a înghițit diluant și a vrut să își pună capăt zilelor, a fost la un pas să arunce întregul bloc în aer

O femeie care se tăiase, a înghițit diluant și a vrut să își pună capăt zilelor, a fost la un pas să arunce întregul bloc în aer

O femeie care se tăiase, a înghițit diluant și a vrut să își pună capăt zilelor, a fost la un pas să arunce întregul bloc în aer
Sursa foto: Foto: Ziarul de Iasi
21 Oct 2019   •   20:12

O femeie de 44 de ani din Iași a fost la un pas să arunce un bloc în aer în timp ce a încercat să se sinucidă. Femeia s-a încuiat în apartament, a dat drumul la gaz, și-a tăiat venele, a băut diluant și a dat foc unui covor.

Mai multe echipaje de polițiști și pompieri s-au deplasat la locul faptei pentru a opri femeia care amenința că vrea să se sinucidă.

Totul a pornit de la un telefon primit la 112, la ora 14:10. Un bărbat a anunțat că vecina Perju Mihaela, de 44 ani, s-a blocat în apartament și vrea să se sinucidă cu ajutorul gazului, scrie ziaruldeiasi.ro.

La fața locului s-au deplasat pompierii și polițiștii și au convins-o să deșchidă ușa apoi au transportat-o la spital pentru investigații medicale.

Victima, în vârstă de 43 de ani, avea plăgi tăiate, era intoxicată cu fum și înghițise voluntară diluant, pe fond de depresie. Stabilă hemodinamic și respirator după tratament va fi internată în clinica medicală- toxicologie și pentru consult psihiatric.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close