Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie din Botoșani a ajuns la 3 metri sub pământ după ce s-a surpat strada pe care mergea

O femeie din Botoșani a ajuns la 3 metri sub pământ după ce s-a surpat strada pe care mergea

O femeie din Botoșani a ajuns la 3 metri sub pământ după ce s-a surpat strada pe care mergea
Sursa foto: Foto: botosaneanul.ro
22 Iun 2019   •   11:50

Un incident de o gravitate extremă a avut loc joi seara în Botoșani. O femeie care mergea spre casă, pe stradă, a căzut într-o groapă extrem de adâncă după ce s-a surpat porțiunea de drum pe care se afla.

Incidentul a avut loc pe strada Barbu Lăzăreanu, din orașul Botoșani, în zona Împărat Traian. Acolo, în jurul unui cămin de apă, locuitorii susțin că s-a format o groapă de circa o lună de zile. Era poziționată în partea opusă a străzii și parțial acoperită cu vegetație. Nefiind expusă, nu exista un pericol pentru cei care obișnuiau să circule pe acolo.

De la ploile însemnate care au căzut în ultima lună, groapa s-a lărgit în subteran iar joi, 20 iunie 2019, în jurul orei 20:00 s-a surpat o bucată din porțiunea destinată pietonilor. Drumul este împietruit, nu există asfalt sau trotuar, iar pentru accesul pietonal exista o cărare.

Pe acolo mergea respectiva femeie când a simțit că-i fuge pământul de sub picioare. A căzut în gol și s-a lovit în partea stângă în zona coastelor. A început să strige după ajutor și imediat în zonă s-au adunat mai multe persoane care locuiesc la casele din apropiere.

Detalii, pe botosaneanul.ro.

×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close