Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie din Murfatlar și-a reclamat fiul la poliție: „Le poate face rău fetelor”

O femeie din Murfatlar și-a reclamat fiul la poliție: „Le poate face rău fetelor”

O femeie din Murfatlar și-a reclamat fiul la poliție: „Le poate face rău fetelor”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
26 Aug 2019   •   12:04

O femeie din Murfatlar și-a reclamat fiul la poliție, din cauză că se temea pentru viața nepoatelor sale, de șapte și 13 ani. 

Atunci când bea, bărbatul devine violent cu întreaga familie. 

În ultimul timp au fost făcute mai multe reclamanții către secția de Poliția din Murfatlar, pe numele acestuia, a fost dus și la secția de psihiatrie Palazu Maare de către poliție, dar după ce stă câteva zile, revine la vechile obiceiuri. Ordin a cerut și soția bărbatului însă, a amenințat-o că va rămâne pe drumuri dacă revine la sentimente mai bine, așa că a renunțat la plângere. Bătrâna spune că inclusiv ea este bătută de fiu, din varii motive, dar cel mai teamă îi este teamă pentru nepoatele sale, pentru că atunci când bea le poate face rău. Le amenință că strică prin casă, că scoate parchetul de pe jos, că îi dă una in cap de față cu copii, in tot felul o jignește, o face „proastă, martaloagă”. Pe fiica de 13 ani o face proastă, o jignește, s-a mai plâns femeia, potrivit replicaonline.ro.

Judecătoria Constanța a emis ordin de protecție pentru 2 luni, bărbatul neavând voie să se apropie de mamă, soție și de cele două fiice.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close