Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie din Orăștie și-a înjunghiat șeful, la birou

O femeie din Orăștie și-a înjunghiat șeful, la birou

O femeie din Orăștie și-a înjunghiat șeful, la birou
12 Iul 2018   •   19:59

Angajata unei companii din municipiul Orăştie şi-a înjunghiat şeful, joi după-amiază, la serviciu, pe fondul unor neînţelegeri pe care le-a avut cu acesta în ceea ce priveşte îndeplinirea sarcinilor de lucru, victima fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

"Poliţia municipiului Orăştie a fost sesizată că o angajată a unei societăţi economice, în vârstă de 49 de ani, în timp ce îşi desfăşura activitatea la locul de muncă, pe fondul unor neînţelegeri cu privire la neîndeplinirea de către aceasta a unor sarcini de serviciu, l-a înjunghiat cu un cuţit pe şeful de secţie al acestei societăţi, un bărbat de 38 de ani", a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Carla Strujan. 

Bărbatul a fost internat în spitalul din Orăştie şi se află sub supravegherea medicilor. Din primele date, acesta a suferit o plagă înjunghiată în zona hemitoracelui anterior stâng. 

Poliţia a început cercetările în acest caz şi a deschis un dosar penal pentru tentativă de omor. Încadrarea faptei va fi făcută după ce medicul legist se va pronunţa asupra rănii suferite de victimă, femeia fiind audiată de poliţişti.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close