Antena 3 CNN Actualitate Locale O poveste demnă de film: O tânără surdo-mută a înfruntat flăcările ca să-și salveze bebelușul

O poveste demnă de film: O tânără surdo-mută a înfruntat flăcările ca să-și salveze bebelușul

O poveste demnă de film: O tânără surdo-mută a înfruntat flăcările ca să-și salveze bebelușul
Sursa foto: Foto: Libertatea
15 Mar 2019   •   12:47

O tânără surdo-mută de 23 de ani, din județul Vaslui,  a înfruntat flăcările ca să-și salveze micuțul de 11 luni, surprins de un incendiu. Tânăra mamă nu a mai ținut cont că în locuință era și o butelie cu gaz, care putea exploda în orice clipă. A trecut cu greu prin foc spre pătuțul pruncului și l-a scos afară. Acum, amândoi sunt la spital, iar medicii fac eforturi să-i salveze viața bebelușului ars pe jumătate din suprafața corpului. 

Tânăra, cu deficiențe de auz și de vorbire, nu și-a dat seama că locuința i-a luat foc până când flăcările nu au ieșit prin acoperiș și prin ferestre. În momentul în care a întors capul spre casă și a văzut-o arzând, Valentina a trecut prin foc și s-a dus glonț spre pătuțul unde își lăsase băiețelul dormind. Și-a luat copilul plin de arsuri în brațe și a ieșit din casa în flăcări. Nu a putut striga după ajutor, însă a alergat disperată cu băiețelul în brațe spre o vecină, care a sunat la 112. 

Citește mai multe detalii pe Libertatea

 

×
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close