Antena 3 CNN Actualitate Locale Participanții unui festival, loviți cu ouă crude, la Sibiu: "Gălbenușul s-a împrăștiat pe invitați"

Participanții unui festival, loviți cu ouă crude, la Sibiu: "Gălbenușul s-a împrăștiat pe invitați"

Mai multe ouă au fost aruncate de la terasa unei cafenele din Centrul Sibiului, sâmbătă seară, în participanții unui festival.

Participanții unui festival, loviți cu ouă crude, la Sibiu: "Gălbenușul s-a împrăștiat pe invitați"
Sursa foto: Facebook | MIhai Rusu
de Ioana Mircea    |    24 Iul 2023   •   17:11

În cadrul Festivalul Culturii Arabe din Sibiu, una dintre artistele care picta cu henna, a fost lovită cu un ou crud în cap, sâmbătă, de la terasa uneia dintre cafenele din centrul orașului.

Ouăle aruncate au lovit și consola DJ-ului de la eveniment. Organizatoarea festivalului, Fawzia Rehejeh susține că acest gest este incalificabil.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Seara am organizat solo-uri muzicale ale unor artiști din Siria și Iran și muzică tehno-orientală pusă pe vinil. Precizez că pentru toate aceste evenimente am obținut avizul din partea Primăriei Municipiului Sibiu. Dintr-o dată, ne-am trezit că în noi au fost aruncate ouă crude.

Citește și: Ultima noapte de distracţie la Electric Castle 2023 cu artişti de renume | Peste 55.000 de festivalieri s-au bucurat de showurile de la Bonţida

Unul dintre acestea a lovit mixer-ul DJ-ului, pe care cred că l-a și stricat. Și mai grav, un alt ou a lovit una dintre artistele care picta henna iar gălbenușul s-a împrăștiat pe invitați ai Festivalului. Gestul este incalificabil și inacceptabil. Mai ales într-un oraș care se definește ca fiind capitala bunelor maniere. Cine a aruncat cu acele ouă nu este demn de acest oraș. Ar fi foarte trist ca la baza gestului să fi stat motive rasiste sau arabofobe", a precizat Fawzia Rehejeh., potrivit turnulsfatului.ro.

×
Subiecte în articol: Sibiu
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close