Antena 3 CNN Actualitate Locale O pârtie artificială pentru copii va fi amenajată în Parcul Tineretului din Bucureşti. Acces gratuit la echipamente de ski şi snowboard

O pârtie artificială pentru copii va fi amenajată în Parcul Tineretului din Bucureşti. Acces gratuit la echipamente de ski şi snowboard

Păltiniș Arena creează o pârtie artificială pentru copii, în Parcul Tineretului din Bucureşti, acolo unde, din 18 noiembrie, cei mici vor avea gratuit echipamente de schi şi snowboard şi instructori specializaţi, în cadrul evenimentului "Ski in the City".

O pârtie artificială pentru copii va fi amenajată în Parcul Tineretului din Bucureşti. Acces gratuit la echipamente de ski şi snowboard
Sursa foto: GettyImages
de Claudia Popovici    |    01 Noi 2023   •   16:46

Cu zăpada obţinută prin utilizarea patinoarului Allianz-Ţiriac Arena Ice Rink, în Parcul Tineretului, în apropierea intrării principale, va fi amenajată o pârtie de schi cu înclinaţie mică, dedicată copiilor între 4 şi 10 ani ce vor să ia primul lor contact cu alunecarea pe zăpadă.

Păltiniş Arena aduce la Bucureşti inclusiv echipamente de schi şi snowboard pentru cei mici, puse la dispoziţie în mod gratuit. Iar cei mici vor fi ghidaţi în primii lor paşi pe zăpadă de instructorii şcolilor de schi şi snowboard din cadrul complexului. Cursurile de iniţiere vor avea o durată de 30 de minute, iar copiii vor fi deserviţi în ordinea prezenţei la faţa locului.

'Ski in the City' este un eveniment la care ne gândim de mult timp, care implică un efort logistic impresionant. Suntem convinşi că sunt mulţi copii care şi-ar dori să încerce să schieze sau să se urce pe placă şi încă n-au avut ocazia, locuind într-o zonă de şes, aşa că aducem muntele şi zăpada la ei 'în sufragerie'.

Aşteptăm cu drag toţi copiii şi tinerii care vor să încerce senzaţia alunecării pe zăpadă în condiţii de maximă siguranţă. şi, cine ştie, poate mulţi se vor molipsi de acest minunat microb", informează într-un comunicat de presă Dan Gherman, administratorul complexului Păltiniş Arena.

În acelaşi timp, Ski in the City este şi un eveniment dedicat tinerilor practicanţi de sporturi de acţiune, printr-un concurs de sărituri cu aterizare pe o imensă pernă gonflabilă şi de alunecare pe ţeavă cu schiuri şi snowboard.

Organizatorii evenimentului sunt Direcţia de Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti şi Asociaţia Club Sportiv Arena Lifestyle

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close