Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr patron a murit în beciul unde dădea o petrecere, după ce a izbucnit un incendiu, iar cineva blocase uşa din exterior!

Un tânăr patron a murit în beciul unde dădea o petrecere, după ce a izbucnit un incendiu, iar cineva blocase uşa din exterior!

Petrecere cu final tragic în Făgăraş. Un tânăr patronul al unei firme de transport internaţional a dat o mică petrecere în beciul unui bloc, la întoarcerea din străinătate. Se pare că de la o narghilea a pornit un incendiu, numai că uşa era închisă din exterior şi nu a mai putut ieşi la timp.

Un tânăr patron a murit în beciul unde dădea o petrecere, după ce a izbucnit un incendiu, iar cineva blocase uşa din exterior!
de Alexandra Dima    |    17 Iun 2021   •   10:50

Tânărul de 33 de ani a petrecut cu alţi trei prieteni şi, la un moment dat, aceştia au decis să fumeze narghilea. Încă nu se ştie cum s-a ajuns ca aceasta să declanşeze un incendiu. Cert este că petrecăreţii nu mai aveau cum să iasă din subsolul în care se aflau blocaţi.

Puţin după ora 5 dimineaţa vecinii au fost alertaţi de fumul care venea de la subsolul blocului. Ajunşi la parter, locatarii au constatat că beciul era închis pe dinafară, iar din interior se auzeau strigăte de ajutor. 
Oamenii au sunat imediat la 112,au spart uşa şi au găsit trei persoane, dintre care una era inconştientă. La scurt timp au sosit şi echipele de salvatori, dar acestea nu au mai putut face nimic pentru tânărul transportator. 
În schimb, cei doi prieteni cu care petrecuse şi care se mai aflau în beci în momentul în care au fost găsiţi de vecini, au reuşit să scape cu viaţă. Un al patrulea prieten plecase înainte de declanşarea incendiului şi este posibil ca el să fi blocat uşa din greşeală.

„În jurul orei 05:20 am fost anunţaţi de izbucnirea unui incendiu într-un subsol de bloc din zona gării din localitatea Fagăraş.La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD şi o ambulanţă SAJ.

Când au ajuns echipajele la faţa locului, subsolul era inundat de fum şi arderea se manifesta mocnit. S-a acţionat pentru stingerea incendiului şi pentru căutarea şi salvarea unei persoane surprinse de incendiu în subsol. 
Persoana a fost scoasă de către echipajele de pompieri. Aceasta era inconştientă şi s-a început imediat aplicarea manevrelor de resuscitare de către personalul medical. Din păcate, bărbatul în vârstă de 34 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decedat. În subsol au mai fost alte două persoane care au iesit până la sosirea forţelor de intervenţie. Una dintre acestea a refuzat transportul la spital, iar cea de a doua persoană a fost transportată conştientă la spital de către a ambulanţa SAJ”, a declarat maiorul Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU Braşov. 

Poliţiştii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs incendiul

 

 

×
Subiecte în articol: Fagaras
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close