Antena 3 CNN Actualitate Locale Un paznic al unui hipermarket din Bucureşti a murit, încercând să prindă un hoţ

Un paznic al unui hipermarket din Bucureşti a murit, încercând să prindă un hoţ

Incidentul a avut loc joi seară, în incinta unui hipermarket din Sectorul 2, zona Colentina, acolo unde un individ a încercat să fure mai multe produse.

Un paznic al unui hipermarket din Bucureşti a murit, încercând să prindă un hoţ
Sursa foto: Antena 3/ Cristi Popovici
de Cristi Popovici    |    04 Noi 2021   •   20:01

Agentul de pază, însoțit de un coleg, a sesizat că un bărbat are un comportament dubios în magazin şi s-a dus spre el. Când şi-a dat seama că a fost descoperit, suspectul a furat un cașcaval şi a luat-o la fugă.

Cei doi agenţi de pază au alergat după bărbat, au recuperat bunurile furate, după care au revenit la magazin. La scurt timp, însă, unuia dintre agenți i s-a făcut rău şi s-a prăbușit la podea, lovindu-se la cap. Rana la cap a fost însă foarte gravă, iar bărbatul a intrat în comă imediat.

La faţa locului a ajuns în scurt timp o ambulanţă, al cărui echipaj a început manevrele de resuscitare. Din păcate, agentul de pază nu a răspuns manevrelor, iar medicul a fost nevoit să-i declare decesul.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Poliţiştii încearcă acum să afle identiatea bărbatului de la care a pornit totul, vizionând imaginile de pe camerele de luat vederi. Agenţii vor să vadă dacă între agentul de pază care a murit şi suspectul de furt a existat şi un contact fizic, caz în care individul ar putea fi acuzat de lovituri cauzatoare de moarte.

La data de 04 noiembrie, la ora 17:45, Secția 7 Poliție a fost sesizată prin apel pe 112 cu privire la faptul că un agent de pază, ar fi căzut și s-ar fi lovit după ce a încercat să prindă o persoană care ar  fi sustras un produs din magazin.

La fata locului au sosit polițiștii  precum și un echipaj medical care a încercat să îl resusciteze pe bărbat, însă acesta a decedat.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 și Serviciul Omoruri din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, informează Poliția Capitalei.

×
Subiecte în articol: paznic mort magazin Income Magazine
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close