Antena 3 CNN Actualitate Locale "Pe tine te cumpăr!" | Membrii clanului Cârpaci, amenințări în direct, după ce Primăria le-a demolat poarta cu care blocaseră o stradă din Timișoara

"Pe tine te cumpăr!" | Membrii clanului Cârpaci, amenințări în direct, după ce Primăria le-a demolat poarta cu care blocaseră o stradă din Timișoara

Un "dialog" halucinant a avut loc cu ocazia demolării construcțiilor ilegale care blocau, până astăzi, strada Cezar din Timișoara.

de Andreea Borboros    |    22 Apr 2024   •   15:34

Un bărbat cu păr cărunt din clanul de romi Cârpaci, proprietar al construcțiilor demolate, l-a amenințat pe reprezentantul primăriei.

"-Noi am cumpărat pe banii noștri. Pot să te cumpăr și pe tine"

"-Pe mine nu mă puteți cumpăra. Pe cine cumpărați?"

"-Pe tine!"

Acest scurt fragment este relevant pentru "atmosfera" făcută de membrii clanului Cârpaci pe parcursul demolărilor de luni, în care au fost puse la pământ, cu buldozerele, o poartă și un gard.

Pe membrii clanului nu i-a deranjat faptul că presa filma și relata în direct evenimentul și au continuat să profereze amenințări.

Primarul Dominic Fritz a relatat pe contul său de Facebook o "discuție" similară cu același individ.

Postarea primarului Timișoarei, în continuare.

"Stai în banca ta, sunt alții mai mari ca tine!" a strigat obsesiv la mine domnul al cărui gard l-am demolat azi, ca să redăm strada Cezar timișorenilor.

"Cât mai stai? Două luni. Două luni mai stai primar și te aruncă afară. Plătești totul, tot ce faci. Nu ești tu mare, sunt alții mai mari în București. Ăia dinaintea ta de ce n-au venit?"

Exact asta mă întreb și eu și un oraș întreg: de ce primarul de dinainte nu a recuperat terenurile orașului și a preferat să nu vadă nimic? Strada Cezar e situată într-o zonă 'fierbinte' a Timișoarei, zona străzii Loga unde multe vile au ajuns în mâinile clanurilor prin mijloace dubioase. Una din clădiri am recuperat-o anul trecut, cea de pe Loga 52. Acum am recuperat strada care face legătura între str. Loga și Parcul Copiilor. Vilă cu vilă, teren cu teren recuperăm ce e al timișorenilor. Ne luăm demnitatea orașului înapoi, cu reguli egale pentru toți. Fără frică.

a scris Dominic Fritz pe Facebook.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close