Antena 3 CNN Actualitate Locale Pietoni spulberaţi de o maşină într-o staţie de tramvai la Craiova

Pietoni spulberaţi de o maşină într-o staţie de tramvai la Craiova

Pietoni spulberaţi de o maşină într-o staţie de tramvai la Craiova
Sursa foto: Foto: Adevarul
07 Noi 2019   •   14:40

Trei persoane care aşteptau sosirea unui tramvai pe un refugiu au fost lovite de o maşină care a venit cu viteză şi s-a răsturnat chiar lângă ei. Zeci de oameni s-au adunat la faţa locului şi au sunat la 112. Cei trei pietoni şi şoferul au ajuns la Spitalul de Urgenţă Craiova.

Accidentul a avut loc, joi, în centrul Craiovei, în apropierea celui mai mare centru studenţesc din oraş. Şoferul care s-a răsturnat cu maşina în staţia de tramvai a vrut să evite un alt autoturism care aproape ii tăiase calea. Omul nu a mai putut controla vehiculul şi a intrat în oamenii care aşteptau în staţie, scrie Adevărul. 

 „A fost groaznic. Din toate părţile oamenii sunau la 112. Veniţi urgent, e dezastru în centru. Asta spuneau toţi”, au declarat mai mulţi martori.   Două echipaje SMURD şi mai multe maşini de poliţie au ajuns imediat la faţa locului. În urma accidentului, o femeie şi trei bărbaţi, printre care şi şoferul maşinii răsturnate, au ajuns la spital cu multiple traumatisme şi escoriaţii la nivelul membrelor.

 

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close