Antena 3 CNN Actualitate Locale Poliţia caută un tânăr de 26 ani, dispărut de anul trecut. Mama a anunţat dispariţia cu doar o zi în urmă

Poliţia caută un tânăr de 26 ani, dispărut de anul trecut. Mama a anunţat dispariţia cu doar o zi în urmă

Poliţia caută un tânăr de 26 ani, dispărut de anul trecut. Mama a anunţat dispariţia cu doar o zi în urmă
Sursa foto: Foto: pixabay.com
15 Noi 2019   •   13:45

Poliţia din Olt a fost sesizată, joi, 14 noiembrie 2019, de o femeie că fiul său a dispărut cu un an şi jumătate în urmă de acasă.

Băiatul ar avea 26 ani şi ar fi plecat în aprilie 2018 de acasă. Patru luni mai târziu a luat legătura cu mama şi i-a transmis că lucrează în Ggermania, dar că ar dori să se întoarcă. De atunci, însă, nu l-au mai putut contacta.

„La data de 14 noiembrie a.c., în jurul orelor 12:00, o femeie de 48 de ani din comuna Tufeni, judeţul Olt, a sesizat că în luna aprilie 2018, fiul său, TUDOR CIPRIAN COSMIN, de 26 de ani, a plecat voluntar de acasă. 

Acesta a contactat-o telefonic pe mama sa în luna august 2018, căreia i-a spus că intenţionează să revină la domiciliu şi că se află la muncă în Germania, dată de la care membrii familiei nu au mai putut lua legătura cu acesta. 

Semnalmente: 1,80m înălţime, constituţie atletică, greutate 70 kg, părul şaten, ochii albaştri. Semne particulare: aluniţă pe obrazul drept şi o operaţie de femur la piciorul drept.
 

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close