Antena 3 CNN Actualitate Locale Un pompier și-a luat zilele în propria casă. Colegii săi nu au mai putut face nimic pentru el

Un pompier și-a luat zilele în propria casă. Colegii săi nu au mai putut face nimic pentru el

Un subofițer al ISU Cluj a fost găsit fără suflare în locuința sa. Din păcate, intervenția colegilor săi nu l-a putut salva.

Un pompier și-a luat zilele în propria casă. Colegii săi nu au mai putut face nimic pentru el
Sursa foto: Hepta
de Ioana Mircea    |    17 Mar 2023   •   19:36

Un pompier din comuna Călărași, județul Cluj a fost găsit astăzi spânzurat acasă. "Un echipaj al serviciului de ambulanță județean a fost solicitat astăzi, în jurul 14.20, pentru a acorda asistenţă medicală de urgenţă unui subofiţer operativ din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda, ce se afla în timpul liber acasă", susțin reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Bărbatul a fost găsit fără semnale vitale, iar echipajul medical a început, imediat manevrele de resuscitare, odată sosit la fața locului. Din păcate acestea au fost în zadar, iar pompierul a fost declarat mort.

”La data de 17 martie a.c., în jurul orei 14.20, Poliția municipiului Turda a fost sesizată despre faptul că un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din comuna Călărași, a decedat, ca urmare a spânzurării, într-o anexă a gospodăriei", potrivit Poliției Municipiului Turda.

Citește și: O elevă de 13 ani a căzut de la etajul trei al liceului în care învăța, în Cluj

Surse judiciare au precizat că pompierul a lăsat familiei o scrisoare de adio. Acesta era și depresiv în ultima vreme, potrivit cluj24.ro.

 

×
Subiecte în articol: Cluj
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close