Antena 3 CNN Actualitate Locale Primăria sectorului 6 vrea să dea 50 de milioane de euro în doi ani pe panseluțe și locuri de joacă

Primăria sectorului 6 vrea să dea 50 de milioane de euro în doi ani pe panseluțe și locuri de joacă

Primăria sectorului 6 vrea să dea 50 de milioane de euro în doi ani pe panseluțe și locuri de joacă
20 Oct 2015   •   22:23

Primăria Sectorului 6 al Capitalei alocă aproape 50 de milioane de euro, în următorii doi ani, pentru întreținerea și amenajarea spațiilor verzi și a locurilor de joacă pentru copii. Instituția anunță scoaterea la licitație a acordului cadru, dar procedura aleasă de primărie nu prevede organizarea de licitații și pentru încheierea contractelor subsecvente, adică pentru realizarea lucrărilor punctuale. Acordul cadru va fi încheiat cu o singură firmă, scrie profit.ro.

Întreținerea și amenajarea spațiilor verzi și a locurilor de joacă din sectorul 6 vor costa maximum 213,13 milioane de lei, în următorii doi ani, estimează primăria. Aceasta anunță organizarea unei licitații pentru încheierea unui acord cadru în acest sens. Primăria estimează și o valoare minimă a lucrărilor, de numai 2,34 milioane de lei.

Primăria nu dorește să organizeze licitații și pentru încheierea contractelor subsecvente, adică pentru realizarea fiecărei lucrări în parte. Asta în condițiile în care instituția estimează că valoarea unui contract subsecvent poate ajunge și la 17,4 milioane lei. Valoarea celui mai mic dintre contractele subsecvente este de 1,3 milioane de lei. Acordul cadru va fi încheiat cu o singură societate comercială.

Mai multe, pe profit.ro.

×
Parteneri
Hidroelectrica crește prețurile la energia electrică, pentru anumiți consumatori
x close