Antena 3 CNN Actualitate Locale Ramona s-a întors după 20 de ani în Italia și s-a angajat la o frizerie din Brașov. Ce a descoperit după prima zi de muncă e un năucitor: Nici în filmele cu mafioți nu vezi așa ceva!

Ramona s-a întors după 20 de ani în Italia și s-a angajat la o frizerie din Brașov. Ce a descoperit după prima zi de muncă e un năucitor: Nici în filmele cu mafioți nu vezi așa ceva!

O româncă plecată vreme de 20 de ani în Italia a avut parte de un coșmar la revenirea în țară.

Ramona s-a întors după 20 de ani în Italia și s-a angajat la o frizerie din Brașov. Ce a descoperit după prima zi de muncă e un năucitor: Nici în filmele cu mafioți nu vezi așa ceva!
25 Dec 2019   •   17:10

"Întoarsă acasă in România , după aproape 20 de ani trăiti in Italia , am parte de cel mai urat coșmar al vieții mele. M-am angajat ca recepționera la un salon de frizerie din Brasov iar in prima mea zi de munca am fost agresată fizic si verbal, am fost umilita cum nu se poate mai rău de către Politia Romană Transporturi.

M-am trezit lângă mine ,in spatele recepției ,cu un domn comisar șef al Poliției Transporturi și alți doi domni comisari ( dintre care doar unul s-a prefacut ca se legitimeaza iar celalalt nu) ce au blocat vizual și fizic Receptia. In acel moment, in timp ce eu efectuam o încasare cu cardul, dl. Comisar Șef mi-a fluturat rapid portofelul cu probabil o insigna nu știu , n-am apucat sa văd și mi-a cerut banii din casa . L-am rugat sa aștepte puțin sa pot scoate chitanța de la POS și sa-mi termin de făcut încasarea.

Acesta s-a apropiat de mine și mai mult si după ce clientul a plecat de la Receptie , politistul imbracat de strada si cu o atitudine golaneasca ,a batut cu palma puternic in mobilierul de la receptie. Atunci am pus mâna pe telefon și am sunat administratorul salonului care mi-a zis ca va veni in cel mai scurt timp posibil și sa stau liniștita ca domnii care sunt acum in control vor efectua controlul împreuna cu acesta deoarece administratorul firmei poate raspunde legal in fata organelor de control.

Așa cum puteți vedea și in filmările de pe camerele de supraveghere in timp ce eu vorbeam la telefon cu administratorul , dl. Comisar șef m-a apucat de mijloc și m-a aruncat in usa de la vestiar după care a început sa rascoleasca prin dulapul de sub Receptie .După ce m-a agresat prima oară l-am întrebat ce are cu mine și de ce ma agresează și mi-a răspuns “ nu mai tipa ca te incatusez si nu mai ajungi acasă!", a scris femeia pe Facebook, citată de NewsBv.

Reacția poliției, pe NewsBv..

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close