Antena 3 CNN Actualitate Locale Răsturnare de situație în cazul blocului morții din Timișoara: Nu cred că aţi putea să trăiţi aici!

Răsturnare de situație în cazul blocului morții din Timișoara: Nu cred că aţi putea să trăiţi aici!

Răsturnare de situație în cazul blocului morții din Timișoara: Nu cred că aţi putea să trăiţi aici!
Sursa foto: foto: PressAlert.ro
18 Noi 2019   •   21:59

Un număr de 25 de persoane sunt internate în unităţi medicale din judeţul Timiş în urma cazului de la Timişoara, potrivit unei informări a Ministerului Sănătăţii, dată publicităţii luni seara.

Astfel, la Spitalul "Louis Ţurcanu" sunt internaţi 12 copii cu evoluţie favorabilă şi monitorizaţi până marţi şi 5 adulţi însoţitori, iar la Spitalul Judeţean de Urgenţă sunt internate opt persoane, toate stabile, însă cifrele sunt în dinamică.

Potrivit sursei citate, la locul de cazare s-au prezentat patru persoane.

Poliţia Timiş a deschis dosar penal in rem pentru ucidere din culpă în cazul deratizării dintr-un bloc din Timişoara, de pe strada Mioriţei, în urma căreia trei persoane au decedat şi mai mulţi adulţi şi copii au ajuns la spital.

„E plin de ploşniţe. Nu se face absolut nimic. Au ajuns să moară copii de la soluţiile cu care se dau în exterior. S-a dat luni sau marţi, pe unele uşi s-au pus sigilii, nu înţeleg de ce. Sâmbătă au murit doi copii, azi a murit şi mama unuia. Nu cred că aţi putea să trăiţi aici. E o mizerie de nedescris. Începând de aici, de la parter, până la etajul patru, vă este scârbă să călcaţi pe scări. Şi perţii murdari”, a spus una dintre persoanele care locuiesc în fostele cămine de pe strada Mioriţa, citată de Adevărul.

 

×
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close