Răsturnare de situație în cazul directoarei omorâte în spitalul în care lucra de soțul de care voia să divorțeze. Adevărul crunt a ieșit acum la iveală

11 Ian 2020   •   13:14
Răsturnare de situație în cazul directoarei omorâte în spitalul în care lucra de soțul de care voia să divorțeze. Adevărul crunt a ieșit acum la iveală foto: Bzi.ro

Directoarea de îngrijiri de la Spitalul de Urgență din Piatra Neamț, Anca Daniela Patriche, a fost omorâtă de soțul de care voia să divorțeze chiar în cabinetul în care lucra. Noi dezvăluiri din anchetă arată că femeia trăia un calvar.

Răsturnare de situație în cazul crimei care a îngrozit Piatra Neamț, acolo unde un bărbat și-a înjunghiat soția în spitalul în care se lucra. Potrivit primelor relatări, cei doi urmau să divorțeze, dar nimeni nu știa ca cei doi să fi avut probleme mari. Numai că adevărul stă un pic altfel.

Potrivit relatarilor unor membri ai familiei, barbatul in varsta de 50 de ani devenise foarte violent, si suferea adevarate crize de gelozie pe fondul consumului de alcool. Potrivit procurorului de caz, Stelian Olteanu, femeia era maltratata continuu, de aceea a hotarat nu demult sa se separe de barbat, alegand sa se mute cu chirie intr-o locuinta din Piatra Neamt. Crizele barbatului nu s-au oprit, ba chiar din contra, s-au intensificat. Acesta o ameninta pe femeie cu moartea si o urmarea chiar si la serviciu, scrie Ziarul de Iași.

 Vineri, 10 ianuarie, in jurul orei 15:30, barbatul a intrat in Spitalul Judetean Neamt, in timpul programului de lucru al sotiei sale, inarmat cu un cutit cu lama de 30 de cm, dupa cum a precizat procurorul de caz. A urcat la etajul doi, la Sectia de Chirurgie, unde si-a gasit sotia intr-un birou. A intrat si el in incapere si a incuiat ușa, apoi i-a aplicat doua lovituri de cuțit. Una in zona toracia si una în gât. Victima a apucat sa țipe de doua ori, apoi s-a asternut tăcerea.

Parteneri
x close