Antena 3 CNN Actualitate Locale Răsturnare de situație în cazul judecătoarei găsită cu gâtul tâiat lângă propria mașină. Anchetatorii au o nouă ipoteză

Răsturnare de situație în cazul judecătoarei găsită cu gâtul tâiat lângă propria mașină. Anchetatorii au o nouă ipoteză

Răsturnare de situație în cazul judecătoarei găsită cu gâtul tâiat lângă propria mașină. Anchetatorii au o nouă ipoteză
09 Noi 2019   •   18:44

Cristina Paşol Moldovan, o judecătoare în vârstă de 38 de ani de la Curtea de Apel Mureş, a fost găsită în localitatea Sărăţeni (judeţul Mureş), lângă propria maşină, având gâtul tăiat. Anchetatorii nu exclud ca femeia să fi fost victima unui atac, dar iau în calcule şi o tentativă de sinucidere.

Femeia a fost descoperită de poliţişti pe data de 5 noiembrie, după ce au fost alertaţi de soţul judecătoarei. Potrivit oficialilor Poliţiei Mureş, soţul judecătoarei a sunat la 112 anunţând că Cristina Moldovan a plecat de acasă şi a ameninţat că se va sinucide.   Femeia era în viaţă în momentul în care au ajuns medicii urgentişti, care i-au acordat primul ajutor şi au transportat-o la spital. Starea pacientei este deosebit de gravă, potrivit medicilor, iar între timp a fost mutată de la UPU Târgu Mureş la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Mureş.

Mai multe, pe Adevărul.

×
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close