Antena 3 CNN Actualitate Locale Reacția revoltătoare a unei profesoare de matematică, devenită virală pe TikTok, este în realitate dintr-o emisiune TV

Reacția revoltătoare a unei profesoare de matematică, devenită virală pe TikTok, este în realitate dintr-o emisiune TV

O profesoară de matematică a fost surprinsă în timp ce striga la elevi în timpul orelor de curs. În realitate, scena face parte dintr-o emisiune TV şi a fost editată, iar mai apoi postată pe TikTok, acolo unde s-a viralizat.

Reacția revoltătoare a unei profesoare de matematică, devenită virală pe TikTok, este în realitate dintr-o emisiune TV
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Sep 2023   •   13:10

Scena a fost atât de revoltătoare încât mulţi dintre cei care au văzut imaginile au crezut că este vorba despre o profesoară, care îi jigneşte pe elevi. De fapt, imaginile au fost filmate în cadrul unei emisiuni TV. Iniţial, imaginile au fost publicate inclusiv de site-ul nostru şi au fost prezentate ca fiind dintr-o şcoală, motiv pentru care ne cerem scuze.

”Asta e școală? Lasă telefonul, să nu vă uitați pe telefoane, că știu eu că copiați. Credeți că nu știu că copiați? Că nu vă duce capul ăla, la nimica nu vă duce, numa la prostii.

Mă, atenție la mine, eu vreau să judecați, mă. Să știți să judecați. Cu ce să judecați? Cu capul vostru. Dă telefonul în coace. Nu aveți nimic în capul ăla. Nu mai râde mă la mine, nu mai râde! Pe timpul meu, te luam de urechi și stai acolo la colț, pe coji de nucă”, a răbufnit profesoara de matematică.

Citește și: O profesoară din România, selectată în Top 50 cei mai buni profesori din lume: "Sunt dascălul care cere ajutorul, își cere scuze și mulțumește"

"Da tu ce faci? Te uiți la mine. Copiază asta de pe tablă. Copiază astea de pe tablă, nu te uita la mine. Și pe urmă te duci la tacto și spui mi-a dat trei, mi-a dat patru, dar nu ești în stare să copiezi două ecuații de pe tablă.

Nu vreți mă să învățați nimic, de aia sunteți proști. Asta nu e școală. Asta e porcărie ce e aici. O să vă duceți la căpșuni în Spania, și în Italia, și o să cărați roabe și lopeți. Asta o să faceți. În fața mea niciun pic de rusine nu aveți”, a mai comentat profesoara", a notat Foaia Transilvană, publicaţia de la care informaţia a fost preluată de site-ul nostru.

@andrei_denis_ Răspunde lui @0notificaretiktok #foryoupage #profademate #school #matematica ♬ sunet original - Andrei_Denis_official

×
Parteneri
AI-ul a început să mintă, să trădeze și își schimbă comportamentul în timpul testelor
x close