Antena 3 CNN Actualitate Locale Urmărit internaţional, prins de poliţiştii din Hunedoara, după ce a împuşcat doi marocani în Spania

Urmărit internaţional, prins de poliţiştii din Hunedoara, după ce a împuşcat doi marocani în Spania

Un român de 39 de ani urmărit internaţional după ce a împușcat doi marocani în Spania, pe unul mortal, a fost prins în Hunedoara.

Urmărit internaţional, prins de poliţiştii din Hunedoara, după ce a împuşcat doi marocani în Spania
Sursa foto: Hepta
de S.T.    |    23 Mai 2020   •   12:17

Polițiștii din Uricani anunță că au prins un bărbat de 39 de ani din Uricani, față de care joi autoritățile spaniole au emis un mandat european de arestare.

Bărbatul este cercetat pentru omor și tentativă de omor, săvârșite în luna noiembrie 2019 în localitatea Marbella din Spania.

Hunedoreanul este acuzat că a împușcat doi marocani, iar unul dintre aceștia a murit, iar viața celuilalt a fost pusă în pericol.

Bărbatul a fost prezentat magistraților Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia și ulterior Curții de Apel Alba Iulia, care a emis pe numele său mandat provizoriu de arestare preventivă pentru 15 zile, pentru extrădare.

Bărbatul era urmărit național și internațional din 21 mai, faptele fiind înregistrate inițial de polițiștii spanioli cu autor necunoscut.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Hunedoara Spania
Parteneri
A murit unul din cei mai renumiți meteorologi români!
x close