Antena 3 CNN Actualitate Locale Romeo din Coţofăneşti a rămas fără permis şi s-a răzbunat pe o poliţistă, pe TikTok: "Vă fac vedete!"

Romeo din Coţofăneşti a rămas fără permis şi s-a răzbunat pe o poliţistă, pe TikTok: "Vă fac vedete!"

Un tânăr din Coţofăneşti a rămas fără permisul de conducere, după ce a fost prins în flagrant, pe o şosea din Bacău, şi a decis să îşi bată joc de o poliţistă pentru a se răzbuna.

Romeo din Coţofăneşti a rămas fără permis şi s-a răzbunat pe o poliţistă, pe TikTok: "Vă fac vedete!"
Sursa foto: TikTok | @bamboiromeo
de Alin Tarnovschi    |    10 Mar 2024   •   19:37

Romeo din Coţofăneşti a filmat momentul în care a fost oprit în trafic de un echipaj al Poliţiei şi, după ce a aflat că va rămâne fără permisul de conducere pentru că a depăşit pe linie continuă, martor fiind şi şoferul pe care l-a depăşit, a decis să se răzbune pe cei doi poliţişti şi a început să îi filmeze.

Tânărul în vârstă de 23 de ani a fost oprit în trafic şi, pentru că şi-a dat seama că va rămâne fără permisul de conducere pentru că a depăşit pe linie continuă, a decis să îi umilească pe poliţişti.

Astfel, încurajat de un prieten aflat în maşina sa, a început să îi filmeze pe poliţişti şi să le ceară să se legitimeze. Mai mult, în discuţii el le-a spus că îi filmează pentru ca apoi "să îi facă vedete pe TikTok".

Clipul video postat de Romeo din Coţofăneşti pe TikTok a înregistrat, în numai câteva ore, peste 1,5 milioane de vizualizări şi zeci de mii de aprecieri, comentariile fiind împărţite între cei care au făcut haz de necazul tânărului şi cei care l-au acuzat de lipsa celor şapte ani de acasă.

@bamboiromeo Domnu politist “bogdan” a venit sa ma incatuseze pentu retinerea permisului,noua lege asa se procedeaza,ei presupun ca am depoasit pelinie continua,desi in acea zona era discontinua @David ♬ sunet original - Bamboi RoMeo

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close