Antena 3 CNN Actualitate Locale Salarii uriaşe la Poliţia Locală Craiova: „Au venituri foarte mari, iar poliţiştii adevăraţi sunt de râsul lumii“

Salarii uriaşe la Poliţia Locală Craiova: „Au venituri foarte mari, iar poliţiştii adevăraţi sunt de râsul lumii“

Salarii uriaşe la Poliţia Locală Craiova: „Au venituri foarte mari, iar poliţiştii adevăraţi sunt de râsul lumii“
Sursa foto: foto: Pixabay.com
04 Dec 2019   •   14:02

Noile achiziţii ale Poliţiei Locale din Craiova au atras atenţia oamenilor la Festivitatea de 1 decembrie din centrul oraşului, când instituţia subordonată Primăriei a venit la paradă cu cele mai noi maşini. „Au şi salarii uriaşe, iar poliţiştii adevăraţi sunt de râsul lumii“.

Poliţia locală din Craiova se poate lăuda că are cel mai bun parc auto. În vară, Primăria Craiova a cumpărat pentru instituţia din subordinea sa şase maşini nou-nouţe, una dintre ele fiind electrică sută la sută, dotată cu sistem de avertizare sonoră şi luminoasă, scrie adevarul.ro .

În total, pentru cele şase autoturisme, s-a achitat din bugetul local o sumă de peste 100.000 de euro, din care 30.000 de euro au fost plătiţi pentru cea electrică.    

"Cei de la Primărie au stat, au cugetat... ce luăm, tramvaie sau autobuze noi? Şi s-au decis să ia auto electrice pentru Comunitari. Vai de noi...Poliţiştii locali au şi salarii uriaşe, iar poliţiştii adevăraţi sunt de râsul lumii...Oameni buni, încă nu aţi înţeles că poliţia locală e un moft al primăriilor şi o portiţă unde se sug banii?...Aşa se sug banii... Maşini electrice?? Pentru ce le-ar trebui asa ceva la păzit panselute??..'', au scris oamenii pe reţelele de socializare când au aflat de noile achiziţii făcute pentru Poliţia Locală Craiova.  
 

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close