Antena 3 CNN Actualitate Locale Scandal la o școală din Bistrița! Profesor care a agresat mai mulți elevi, reîntors la cursuri

Scandal la o școală din Bistrița! Profesor care a agresat mai mulți elevi, reîntors la cursuri

Scandal la o școală din Bistrița! Profesor care a agresat mai mulți elevi, reîntors la cursuri
Sursa foto: foto- Pexels
25 Noi 2019   •   16:34

Revoltă la o şcoală din Bistriţa Năsăud din cauza unui profesor. Părinţii s-au revoltat faţă de decizia cadrului didactic de a reveni la catedră, deşi a fost gonit din unitatea de învăţământ, după ce ar fi lovit mai mulţi elevi. Profesorul are chiar şi o condamnare cu suspendare în acest sens. Dimineaţă, la şcoală, a fost nevoie de intervenţia jandarmilor.

Părinţii elevilor s-au revoltat când au aflat că profesorul de sport, dat afară din şcoală pentru că a agresat mai mulţi elevi, se întoarce la cursuri. S-au adunat în faţa unităţii de învăţământ şi au blocat intrarea.

Pentru că spiritele s-au încins repede, la şcoală au sosit poliţiştii şi jandarmii pentru a-l proteja pe profesor de furia părinţilor. 

"Eu am ore aici. Puțin îmi pasă de părinți, eu am cu copiii. Care să fie motivele? Nu vreau să le spun", a spus profesorul. 

Profesorul are mai multe procese pe rol, atât cu colegii din şcoală, dar şi cu părinţii.

Chiar dacă instanţa a decis că profesorul poate preda din nou, părinţii copiilor speră să îl convingă pe dascăl să renunţe de bunăvoie la post.

×
Subiecte în articol: revolta profesor parintii
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close