Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăr infectat cu coronavirus, scandal cu medicii din Râmnicu Sărat: 'Nu mai fac niciun tratament!'

Tânăr infectat cu coronavirus, scandal cu medicii din Râmnicu Sărat: 'Nu mai fac niciun tratament!'

Mai multe echipaje de poliţişti, poliţişti locali şi jandarmi au intervenit, miercuri, la Spitalul din Râmnicu Sărat, unde un tânăr infectat cu coronavirus a pornit un scandal, devenind violent pentru că nu mai dorea că continue tratamentul.

Tânăr infectat cu coronavirus, scandal cu medicii din Râmnicu Sărat: 'Nu mai fac niciun tratament!'
20 Mai 2020   •   21:48

Tânărul de 23 de ani este nepotul bărbatului care este acuzat că a adus coronavirusul în cartierul buzoian Poştă, intrat în carantină. Bărbatul a fost internat la Spitalul Covid din Râmnicu Sărat după ce a fost confirmat pozitiv cu temutul virus, relatează News.ro

Miercuri, el a devenit violent cu cadrele medicale după ce și al doilea test i-a ieșit tot pozitiv. Tânărul a început să amenințe că dorește să plece acasă și că refuză să mai continue tratamentul.

Întrucât medicii nu au reuşit să-l liniştească, au apelat la forțele de ordine. Negociatorul care i-a însoţit pe polițiști a stat de vorbă cu tânărul două ore pentru a încerca să-l calmeze.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Sărat au fost sesizaţi telefonic de către reprezentantul unei unităţi medicale din Râmnicu Sărat cu privire la faptul că un bărbat de 23 de ani, din municipiul Buzău, internat în unitatea medicală după ce a fost confirmat cu coronavirus, provoacă scandal pe fondul faptului că nu doreşte să-şi ia tratamentul.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Sărat, împreună cu negociatori din cadrul IPJ Buzău. Aceştia au identificat persoana care avea un comportament recalcitrant, iar în urma discuţiilor purtate, au convins tânărul să se liniştească şi să rămână în unitatea medicală pentru a primi îngrijirile necesare", a precizat agentul de poliţie Cornelia Stroe, de la Biroul de Presă al IPJ Buzău.

În Spitalul din Râmnicu Sărat sunt internați 67 de pacienți cu coronavirus.

×
Subiecte în articol: Ramnicu Sarat
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close