Antena 3 CNN Actualitate Locale Scandal-monstru în Dâmbovița, cu împușcături, după ce mai multe persoane au constatat că au cumpărat un porc bolnav

Scandal-monstru în Dâmbovița, cu împușcături, după ce mai multe persoane au constatat că au cumpărat un porc bolnav

Un scandal monstru, cu împușcături, s-a iscat într-o localitate din Dâmbovița, după ce niște indivizi care s-au dus să cumpere un porc au descoperit că acesta era bolnav. 

Scandal-monstru în Dâmbovița, cu împușcături, după ce mai multe persoane au constatat că au cumpărat un porc bolnav
24 Dec 2019   •   19:29

O persoană a tras câteva focuri de armă și apoi a început haosul. A fost nevoie de intervenția Poliției pentru a calma spiritele. 

Cumpărătorii au spus că au constatat acasă că porcul plătit cu 2.000 de lei avea un picior vânăt. „Porcul este bolnav. Nu știu ce naiba avea. S-a depistat că porcul era bolnav. Am fost să ne dea banii înapoi pe el și ne-am omorât cu ei acolo. Ne-au atacat și noi, de frică, am luat pistolul și am tras în sus”. 

Cei aflați în trafic au văzut scenele violente și au anunțat poliția, iar veterinarii au tranșat problema: au confiscat porcul și l-au incinerat, potrivit știrileprotv

Sandu Tolea, directorul DSVSA Dâmbovița: „Porcul provenea din zona Picior de Munte, zonă care este sub restricție sanitar-veterinară din cauza pestei porcine africane. Colegii mei au confiscat carnea care a fost găsită. Se va întocmi un dosar penal pentru scoaterea animalelor din zona de restricție”. 

În urma incidentului a fost întocmit un dosar prenal pentru infracțiuni de lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii publice. 

×
Subiecte în articol: Dambovita impuscaturi
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close