Antena 3 Actualitate Locale Şase persoane din Ploieşti infectate cu coronavirus, duse cu forţa la spital. "A venit Poliţia să ne ia cu japca. Uitaţi, toată lumea e sănătoasă tun!"

Şase persoane din Ploieşti infectate cu coronavirus, duse cu forţa la spital. "A venit Poliţia să ne ia cu japca. Uitaţi, toată lumea e sănătoasă tun!"

de M.Z.    |    27 Apr 2020   •   13:14
Şase persoane din Ploieşti infectate cu coronavirus, duse cu forţa la spital. "A venit Poliţia să ne ia cu japca. Uitaţi, toată lumea e sănătoasă tun!"
Sursa foto: Antena 3

A fost scandal de amploare la Ploieşti, unde trei adulţi şi trei copii infectaţi cu noul coronavirus au refuzat să meargă la spital, iar medicii şi poliţiştii i-au luat pe sus.

Scandalul a avut loc într-o curte din Ploieşti, unde locuiesc aproape 30 de persoane, printre ele şase fiind pozitive cu coronavirus.

În apărarea bolnavilor, au sărit zeci de apropiaţi care susţineau că oamenii nu sunt infectaţi şi că trebuie lăsaţi acasă. 

"A venit Poliţia să ne ia cu japca, că a zis că avem infectaţi în curte. Uitaţi, toată lumea e sănătoasă tun. Face abuz cu noi", a spus unul dintre cei care locuiesc în acea curte.

Se pare că sursa infectării ar fi o persoană din familie care s-a întors din Anglia în urmă cu o săptămână şi a fost conformată cu noul coronavirus.

După ce autorităţile au dus pacienţii la Spitalul de Boli Infecţioase din oraş, toţi contacţii celor bolnavi au fost testaţi pentru COVID-19.

Şase persoane infectate, duse cu forţa la spital

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close