Antena 3 CNN Actualitate Locale Scene revoltătoare în Slatina! Adolescentă umilită și bătută de alte două fete, în timp ce a treia a filmat totul (VIDEO)

Scene revoltătoare în Slatina! Adolescentă umilită și bătută de alte două fete, în timp ce a treia a filmat totul (VIDEO)

Scene revoltătoare în Slatina! Adolescentă umilită și bătută de alte două fete, în timp ce a treia a filmat totul (VIDEO)
Sursa foto: foto- Pexels
28 Oct 2019   •   18:02

Două adolescente au luat parte la un incident revoltător. Au umilit și au agresată o fată în plină stradă, în timp ce altă adolescentă a filmat totul. 

Poliţiştii din cadrul IPJ Olt au deschis un dosar de cercetare penală pentru loviri şi alte violenţe după ce două fete de 13 ani au lovit o a treia fată, întregul eveniment fiind filmat de o altă fată de aceeaşi vârstă. 

Filmuleţul în care protagoniste sunt patru fete de la trei şcoli din oraş a ajuns peiInternet. Se pare că ar fi vorba despre un conflict mai vechi.

Pe filmare se aude cum una dintre bătăușe strigă „M-am jurat că eu pe tine te calc pe cap“, iar în acest timp o pune cu capul pe asfalt și o atinge cu piciorul. 

„Am călcat-o pe cap, bă, am călcat-o!“, a mai spus agresoarea. Apoi, ambele adolescente o lovesc cu palmele pe victimă, potrivit Adevărul

„De la liceul nostru este victima, este elevă în clasa a VII-a. Conflictul a avut loc în 19 septembrie, în spatele Şcolii „George Poboran“, în zona unde eleva noastră locuieşte. Fata are şi certificat medico-legal, există o plângere...“, a spus directorul Liceului cu Program Sportiv, Iulian Perpelea.

×
Subiecte în articol: adolescenta
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close