Antena 3 CNN Actualitate Locale Scuza absolută găsită de un şofer cu BMW din Braşov prins de radar cu 123 km/h în localitate

Scuza absolută găsită de un şofer cu BMW din Braşov prins de radar cu 123 km/h în localitate

Scuza absolută găsită de un şofer cu BMW din Braşov, prins de radar cu 123 de km/h în localitate, i-a uimit până şi pe poliţişti.

Scuza absolută găsită de un şofer cu BMW din Braşov prins de radar cu 123 km/h în localitate
Sursa foto: Facebook | Atentie Politia Brasov
de Alin Tarnovschi    |    21 Sep 2021   •   14:48

Noaptea trecută, poliţiştii rutieri din Braşov au surprins un şofer cu BMW care conducea cu o viteză uriaşă în localitate.

Aparatul radar a indicat o viteză de 123 de km/h pentru şofer, astfel că acesta a fost tras pe dreapta de agenţii de la Rutieră.

În mod evident, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile pentru depăşirea limitei legale de viteză cu mai mult de 50 km/h şi l-au amendat.

Totuşi, unul dintre agenţi l-a întrebat pe şofer de ce circula cu o asemenea viteză în localitate, iar răspunsul tânărului l-a uimit.

Povestea şoferului cu BMW a fost publicată de poliţişti pe Facebook, pe pagina "Atentie Politia Brasov".

"123 km/h în localitate: "Nu mă grăbeam! Doar ce am ieșit din spălătorie și voiam să o usuc". Nu viteza a surprins (au fost altele și mai și), ci motivul conștient sau nu în a nerespecta reguli", se arată în postarea de pe Facebook.

123 km/h în localitate "Nu mă grăbeam! Doar ce am ieșit din spălătorie și voiam să o usuc." n.b. Nu viteza a surprins...

Publicată de Atentie Politia Brasov pe Luni, 20 septembrie 2021

×
Subiecte în articol: Brașov
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close