Antena 3 CNN Actualitate Locale Sediu PSD, vandalizat cu borcane de gem maro

Sediu PSD, vandalizat cu borcane de gem maro

Sediu PSD, vandalizat cu borcane de gem maro
Sursa foto: Foto: Facebook/PSD MURES
22 Iun 2018   •   13:09

Sediul organizaţiei judeţene Mureş a Partidului Social Democrat a fost vandalizat. Autori necunoscuţi au aruncat cu mai multe borcane care conţineau gem maro în reclama luminoasă amplasată deasupra intrării sediului, a precizat secretarul executiv al PSD Mureş, Dragoş Bardoşi.

„În acest sens, Organizaţia Judeţeană PSD Mureş a depus o reclamaţie în vederea identificării autorului, tragerii la răspundere şi a recuperării prejudiciului cauzat. Ne exprimăm regretul că astfel de fapte au loc chiar în Târgu-Mureş, un oraş renumit în ţară pentru liniştea şi ordinea publică. Nu înţelegem acest mod violent de a-ţi exprima opinia politică, simpatia sau antipatia pentru o anumită formaţiune. Din păcate, unele violenţe verbale din spaţiul virtual iată că se transpun şi în realitate. Suntem convinşi că în cel mai scurt timp cei vinovaţi vor fi identificaţi şi traşi la răspundere”, au transmis reprezentanţii PSD Mureş, pe pagina de Facebook a organizaţiei.

Secretarul executiv al PSD Mureş şi-a manifestat convingerea că autorul sau autorii atacului cu borcane cu gem vor fi identificaţi şi traşi la răspundere, mai ales că în zonă sunt mai multe obiective dotate cu camere video. 

 

×
Subiecte în articol: PSD sediu
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close