Antena 3 CNN Actualitate Locale Șeful DSP Galați, amenințat cu moartea după ce s-a aflat că bolnavii cu coronavirus ar putea fi duși la Brăila

Șeful DSP Galați, amenințat cu moartea după ce s-a aflat că bolnavii cu coronavirus ar putea fi duși la Brăila

Directorul Direcției de Sănătate Publică Galați a primit mai multe amenințări cu moartea de la persoane necunoscute. Amenințările au venit imediat după ce au apărut informații că bolnavii de coronavirus din Galați ar putea fi duși la Brăila.

Șeful DSP Galați, amenințat cu moartea după ce s-a aflat că bolnavii cu coronavirus ar putea fi duși la Brăila
Sursa foto: Foto: pixabay.com
23 Mar 2020   •   15:05

Informația legată de amenințările cu moartea primite de directorul Direcției de Sănătate Publică Galați au fost confirmate pentru MEDIAFAX de Gabriel Avramescu, prefectul județului Galați.

Prefectul a spus că amenințările au apărut în ultimele 24 de ore și că Poliția a fost informată despre acest lucru.

„Directoarea Direcției de Sănătate Publică a fost amenințată. Este grav. A primit mai multe mesaje, a fost sunată, a primit amenințări și pe Facebook. Noi am sesizat autoritățile competente, am informat Inspectoratul de Poliție Județean. Să înceapă cercetările, nu se poate ca un om atât de important în contextul crizei actuale, un om atât de important care stă nopțile la birou, să fie tratat în acest fel. Noi o susținem pe doamna Moise, este un om foarte important, ea vine în continuare la birou pentru că sunt foarte multe lucruri de făcut”, a declarat pentru MEDIAFAX Gabriel Avramescu.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: dsp Galați coronavirus
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close