Antena 3 CNN Actualitate Locale Situație revoltătoare în Cluj. Mai mulți localnici au făcut petiție împotriva unui angajator care a adus 22 de sri lankezii: „Mi-au spus că le-am stricat strada, că e zonă de lux”

Situație revoltătoare în Cluj. Mai mulți localnici au făcut petiție împotriva unui angajator care a adus 22 de sri lankezii: „Mi-au spus că le-am stricat strada, că e zonă de lux”

Scandal cumplit pe o stradă din Cluj, după ce un anagajator a adus legal 22 de srilankezi. Localnicii l-au hărțuit pe angajator și au semnat chiar și o petiție.

Situație revoltătoare în Cluj. Mai mulți localnici au făcut petiție împotriva unui angajator care a adus 22 de sri lankezii: „Mi-au spus că le-am stricat strada, că e zonă de lux”
Sursa foto: Foto: actualdecluj.ro
04 Feb 2020   •   11:24

Dintre proprietari, 15 se pare că au semnat o petiție autorităților prin care cer arbitrarea nemulțumirii lor, anume că într-unul dintre imobile, o fostă grădiniță, sunt cazați 22 de străini cu pielea închisă la culoare, care nu se știe ce caută aici și cât de legal muncesc. 

Printre migranți se numără și Shashi în vârstă de 31 de ani. Acesta e ospătar și a lucrat în Singapore, Thailanda și Malaezia.

”Nu e prima dată pentru mine când ies din țară, am căutat un job și cel mai bun job pentru mine a fost în România, sunt acum în a treia lună aici”, spune acesta, potrivit actualdecluj.ro.

”Vecinii au făcut o petiție și au început să vină controale, pompieri, ITM, Poliția Locală. Domnii de pe stradă au reclamat, mi-au spus că le-am stricat strada, că e zonă de lux. Statul îmi dă dreptul să aduc oameni, pentru că e fluctuație mare de personal, nu e stabilitate. Rulăm foarte mulți oameni, primim demisii prin mesaje. Ei sunt foarte uniți. La spălat de vase dacă au mult de lucru și pe stația cealaltă nu are merge să-l ajute fără să-i zică șeful, ceea ce cu românii nu se întâmplă. Sunt uniți, vor să învețe, nu au venit aici să deranjeze”, spune Robert Bedo, cel care i-a angajat pe srilankezi.

×
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close