Antena 3 CNN Actualitate Locale Situație șocantă în Bihor. Un bărbat de 52 de ani a încercat să își gazeze iubita

Situație șocantă în Bihor. Un bărbat de 52 de ani a încercat să își gazeze iubita

Situație șocantă în Bihor. Un bărbat de 52 de ani a încercat să își gazeze iubita
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
04 Oct 2019   •   11:52

Un bărbat de 52 de ani este cercetat de poliţişti după ce şi-a închis iubita într-o cameră şi ar fi încercat să o gazeze, se arată într-un comunicat de presă remis vineri de IPJ Bihor.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au fost sesizaţi, joi seara, printr-un apel la 112, că dintr-un apartament de la etajul întâi al unui bloc de locuinţe din municipiul Oradea se aud ţipetele unei femei şi se simte un puternic miros de gaz.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea, care, alături de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Crişana" Bihor, au pătruns în locuinţa respectivă prin deblocarea uşii.

"În apartament se afla un bărbat de 52 de ani, din Oradea, care a fost imobilizat de poliţiştii orădeni şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Oradea în vederea cercetărilor. De asemenea, în acelaşi apartament, a fost descoperită o femeie de 39 de ani, din Oradea, care a fost preluată de ambulanţă şi transportată la spital, pentru îngrijiri medicale. În apartament a fost constatată o puternică concentraţie de gaz metan", se arată în comunicat.

Echipele mixte de poliţişti şi pompieri sosite la faţa locului au evacuat în siguranţă locatarii de pe respectivul palier, după ce a fost oprită şi scoasă din imobil butelia cu gaz pe care orădeanul de 52 de ani o deschisese.

Ancheta în cauză a fost preluată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close