Antena 3 CNN Actualitate Locale Şofer cu BMW, bătut de doi bărbaţi la un semafor din Sibiu până s-a făcut verde

Şofer cu BMW, bătut de doi bărbaţi la un semafor din Sibiu până s-a făcut verde

Un şofer cu BMW a fost bătut de doi bărbaţi, la un semafor din Sibiu, până s-a făcut verde, iar scena violentă a fost filmată de un martor cu telefonul.

Şofer cu BMW, bătut de doi bărbaţi la un semafor din Sibiu până s-a făcut verde
Sursa foto: YouTube / Traian Deleanu
de Alin Tarnovschi    |    13 Iul 2021   •   11:34

Şoferul cu BMW s-ar fi şicanat în trafic cu un alt autoturism, iar în momentul în care a ajuns la un semafor de pe strada Lungă din Sibiu, bărbatul a fost atacat de doi bărbaţi aflaţi în cealaltă maşină.

Pe imagini se poate observa cum şoferul cu BMW s-a dat jos din maşină şi a fost atacat cu pumnii de cei doi bărbaţi.

Două femei, aflate în aceeaşi maşină cu agresorii, au încercat să îi oprească pe aceştia.

Curios este că, în momentul în care semaforul s-a făcut verde, bătaia s-a încheiat şi fiecare dintre cei implicaţi s-a urcat în maşină şi au plecat mai departe, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Bărbatul care a filmat bătaia de la semafor a povestit ce s-a întâmplat pentru turnulsfatului.ro.

"Nu părea sau nu am observat eu ca înainte de această întâmplare să se fi șicanat în trafic. Pur și simplu am observat la un moment dat cum au început să se bată. A fost foarte ciudat. Au urcat cu toții în mașini, ambele înmatriculate în Sibiu și și-au văzut de drum ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat", a explicat bărbatul.

Imaginile au ajuns şi în atenţia Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Sibiu.

"În referire la imaginile prezentate, vă comunicăm că, până în prezent, la nivelul I.P.J. Sibiu nu s-a înregistrat nicio plângere privind incidentul semnalat. În consecință, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sibiu s-au sesizat din oficiu și au demarat o anchetă în vederea identificării persoanelor implicate pentru stabilirea situației de fapt și aplicarea măsurilor legale în consecință", au anunțat reprezentanții IPJ Sibiu, pentru Turnul Sfatului.

×
Subiecte în articol: Sibiu
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close