Antena 3 CNN Actualitate Locale Razie printre șoferi: Bărbat prins fără permis după ce a consumat trei substanțe psihoactive, în București

Razie printre șoferi: Bărbat prins fără permis după ce a consumat trei substanțe psihoactive, în București

A fost razie de amploare azi noapte pe străzile din București. Polițiștii au ieșit la vânătoare de șoferi beți și drogați.

Razie printre șoferi: Bărbat prins fără permis după ce a consumat trei substanțe psihoactive, în București
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ioana Mircea    |    26 Feb 2023   •   08:55

Polițiștii au avut o noapte plină după ce au prins mai mulți șoferi care conduceau sub influența alcoolului sau a drogurilor. În Sectorul 5 din București, un bărbat a fost prins fără permis, în plus testele au arătat că a consumat trei substanțe psihoactive.

În acest context, bărbatul a fost condus la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice, iar în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Oamenii legii au dat azi noapte 133 de amenzi, iar 55 de șoferi au rămas fără permise de conducere.

Pe lângă Brigada Rutieră, la razie au participat și secțiile de poliție din Sectorul 5 al Capitalei și serviciul de Poliție Canină.

Citește și: Poliţist săltat de mascaţi şi reţinut după ce a forţat o tânără să se prostitueze

Anul trecut au fost prinși de aproape opt ori mai mulți șoferi drogați față de anul 2020, asta în condițiile în care România ocupă primul loc în Uniunea Europeană la numărul de accidente rutiere grave.

×
Subiecte în articol: București
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close