Antena 3 CNN Actualitate Locale Starea bărbatului internat în spital după accidentul dramatic din Ploiești. Ce spun medicii în privința lui

Starea bărbatului internat în spital după accidentul dramatic din Ploiești. Ce spun medicii în privința lui

În urma accidentului feroviar din Ploiești, cae a avut loc miercuri seara, au fost rănite 11 persoane. Zece dintre victime au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Ploiești. 

Starea bărbatului internat în spital după accidentul dramatic din Ploiești. Ce spun medicii în privința lui
19 Dec 2019   •   14:40

Managerul SJU, Marius Niculescu, a precizat că un singur pacient a rămas internat în spital. Starea bărbatului internat este stabilă, dar are nevoie de un computer tomograf, potrivit Adevărul. 

Celelalte victime ale accidentului au avut răni minore, iar viețile lor nu au fost puse în pericol. Medicii au stabilit că nu e necesară internarea și în cazul lor. 

Citiți și Surse: Mecanicul care a provocat accidentul feroviar din Ploiești a ignorat semnalul de oprire

Un accident feroviar grav a avut loc miercuri la Ploieşti, staţiile CFR Ploieşti Vest şi Ploieşti Triaj. Două trenuri s-au ciocnit frontal. Este vorba despre un tren CFR de călători şi un tren marfar. Mai multe echipaje medicale şi de pompieri au intervenit. Sunt cel puţin 11 răniţi.

Citiți și Accident feroviar grav în Ploiești. Două trenuri s-au ciocnit. Sunt mai multe victime. Un elicopter SMURD intervine de urgență

 

 

 

×
Subiecte în articol: accident feroviar Ploiești
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close