Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr a murit după ce a căzut dintr-o căruță, într-o pădure din Florești, județul Cluj

Un tânăr a murit după ce a căzut dintr-o căruță, într-o pădure din Florești, județul Cluj

Un tânăr de 23 de ani a murit astăzi după ce a căzut dintr-o căruţă. Incidentul a avut loc în Florești, județul Cluj. 

Un tânăr a murit după ce a căzut dintr-o căruță, într-o pădure din Florești, județul Cluj
Sursa foto: Pixabay
de Mia Lungu    |    09 Oct 2022   •   16:33

Polițiștii din Florești au fost sesizați despre accidentarea unui bărbat, care se deplasa cu o căruță într-o zonă împădurită din localitatea Florești.

Din primele verificări rezultă că tânărul, în vârstă de 23 de ani, din comuna Florești s-ar fi accidentat după ce ar fi căzut din căruță, echipajul medical declarând decesul acestuia, conform IPJ Cluj.

Cercetările continuă pentru ucidere din culpă.

În această după-amiază, în jurul orei 14.20, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au fost sesizați despre accidentarea unui bărbat, care se deplasa cu un atelaj hipo, într-o zonă împădurită din localitatea Florești.

Din primele verificări efectuate la locul evenimentului rezultă că tânărul, în vârstă de 23 de ani, din comuna Florești s-ar fi accidentat după ce ar fi căzut din atelajul hipo, echipajul medical declarând decesul acestuia.

În cauză sunt continuate cercetările, sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite împrejurările în care a avut loc incidentul.

×
Subiecte în articol: a murit caruta floresti Cluj padure
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close