Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăr beat cu Porsche Cayenne, prins de Poliţie live pe Facebook

Tânăr beat cu Porsche Cayenne, prins de Poliţie live pe Facebook

Un tânăr de 32 de ani, din Suceava, a fost prins de poliţişti, după ce a condus un Porsche Cayenne în timp ce se afla sub influenţa alcoolului, iar apoi a intrat live pe Facebook pentru a se lăuda.

Tânăr beat cu Porsche Cayenne, prins de Poliţie live pe Facebook
Sursa foto: sursa: Facebook
03 Feb 2020   •   13:51

Noaptea trecută, tânărul din comuna Dorna Candrenilor (Suceava) a consumat alcool şi apoi s-a urcat la volanul bolidului său marca Porsche Cayenne.

Pentru ca tabloul să fie complet, tânărul beat a intrat live pe Facebook pentru a le arăta prietenilor săi de pe reţeaua de socializare cum conduce beat, cum ascultă muzică şi cum conduce maşina de fiţe.

În jurul orei 21.50, poliţiştii rutieri din Vatra Dornei au fost sesizaţi de o persoană cu privire la tânărul de 32 de ani cu Porsche Cayenne care făcea live pe Facebook.

În urma unor cercetări, poliţiştii au reuşit să descopere că tânărul se deplasa pe drumul dintre Dorna Candrenilor şi Vatra Dornei, astfel că după aproximativ 30 de minute l-au oprit în trafic, pe strada Păcii din Vatra Dornei.

Poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest şi au stabilit că acesta avea o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, notează monitorulsv.ro.

Tânărul şofer a fost transportat la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar ulterior la sediul Poliţiei, acolo unde a fost înştiinţat că va fi cercetat penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

De asemenea, pentru live-ul făcut pe Facebook la volan, tânărul a fost amendat cu 1.160 de lei.

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close