Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr şi-a distrus singur maşina, după ce a luat ţeapă: "Ţi-a fugit iubita? Apelează la noi!"

Un tânăr şi-a distrus singur maşina, după ce a luat ţeapă: "Ţi-a fugit iubita? Apelează la noi!"

Un tânăr din Drobeta-Turnu Severin şi-a distrus singur maşina, cu o bâtă de baseball, şi a postat imaginile pe Facebook şi pe TikTok, după ce a luat ţeapă de la un samsar.

Un tânăr şi-a distrus singur maşina, după ce a luat ţeapă: "Ţi-a fugit iubita? Apelează la noi!"
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    28 Mar 2021   •   11:50

Tânărul şi-a cumpărat maşina din judeţul Gorj, însă la scurt timp după ce a ajuns acasă şi-a dat seama că a luat ţeapă, iar autoturismul are o problemă gravă la motor şi nu pote fi folosit.

Pentru că nu şi-a putut recupera banii şi nici maşina nu o putea folosi, tânărul, împreună cu un prieten, a pus la cale un scenariu, iar apoi a creat un clip video care a devenit viral pe Facebook şi TikTok.

La lăsarea serii, înarmat cu o bâtă de baseball, tânărul a fost filmat de un prieten în timp ce îşi distruse propriul autoturism.

Pe imagini se poate observa cum acesta sparge parbrizul, geamurile laterale, dar şi luneta.

Videclipul a fost postat pe reţelele de socializare, însoţit de un mesaj ironic, prin care tânărul spune că poate oferi ajutor specializat în distrugerea maşinilor, dacă, spre exemplu vecinul iţi ocupă locul de parcare sau ţi-a fugit iubita cu cineva care are o maşină mai "şmecheră".

- Vecinul parcheaza in locul tau? - Te-a blocat cineva cu masina? - Ti-a fugit iubita cu altul cu o masina mai smechera ca a ta? - Ai luat amenda de circulatie si nu-ti vine sa te razbuni pe masina? ⬆️⬆️⬆️ Apeleaza la noi! Noi suntem ajutorul tau!⬆️⬆️⬆️ ⚒?Seriozitate si profesionalism din toate punctele de vedere?⚒

Posted by Panait Dusan Petre on Saturday, 27 March 2021

"- Vecinul parcheaza in locul tau?

- Te-a blocat cineva cu masina?

- Ti-a fugit iubita cu altul cu o masina mai smechera ca a ta?

- Ai luat amenda de circulatie si nu-ti vine sa te razbuni pe masina?

Apeleaza la noi! Noi suntem ajutorul tau! Seriozitate si profesionalism din toate punctele de vedere", se arată în descrierea clipului video postat pe Facebook.

Reprezentanţii IPJ Mehedinţi au precizat că nu a fost înregistrată nicio sesizare pentru că tânărul care apare în imagini şi-a distrus propria maşină.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close