Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr de 18 din Bârlad, cu un minor în maşină, a intrat cu bolidul direct într-o cafenea

Un tânăr de 18 din Bârlad, cu un minor în maşină, a intrat cu bolidul direct într-o cafenea

Un tânăr de 18 ani din Bârlad, care ieşise cu bolidul la plimbare şi însoţit de un prieten, a intrat cu maşina direct într-o cafenea.

Un tânăr de 18 din Bârlad, cu un minor în maşină, a intrat cu bolidul direct într-o cafenea
Sursa foto: ISU Vaslui
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Noi 2021   •   09:15

Incidentul a avut loc luni seara, în zona Gura Leului, unde şoferul conducea cu viteză. Acolo, a intrat în sensul giratoriu, iar maşina a ajuns în cafeneaua de la parterul unui bloc de pe B-dul Primăverii. 

Şoferul are 18 ani şi conduce de circa o lună, iar pe scaunul din dreapta al maşinii se afla un minor de 17 ani.

Cei doi au pătruns cu maşina în cafenea, unde, la ora respectivă, se afla doar administratorul spaţiului comercial. Femeia respectivă nu a fost rănită, însă  a suferit un şoc atunci când s-a trezit cu autoturismul lângă ea.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Potrivit martorilor, șoferul ar fi spus după accident că i s-a blocat pedala de accelerație în timp ce era în sensul giratoriu, dar urmează ca versiunea sa să fie verificată de polițiști. 

"Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere și o ambulanță pentru asigurare măsurii PSI în municipiul Bârlad, în zona Gării (Gura Leului) ca urmare a producerii unui accident rutier. 

Din primele informații, un autoturism ar fi întrat într-un spațiu comercial. Nu sunt victime, doar pagube materiale", a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.
 

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close