Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr din Suceava a sunat la 112, după ce soţia i-a spart farfuriile preferate şi l-a dat afară din casă

Un tânăr din Suceava a sunat la 112, după ce soţia i-a spart farfuriile preferate şi l-a dat afară din casă

Un tânăr din Suceava a sunat la 112 pentru a-şi reclama soţia, după ce femeia i-a spart farfuriile preferate şi apoi l-a dat afară din casă.

Un tânăr din Suceava a sunat la 112, după ce soţia i-a spart farfuriile preferate şi l-a dat afară din casă
Sursa foto: Getty Images
de Alin Tarnovschi    |    02 Iun 2021   •   15:33

Tânărul şi-a reclamat soţia la 112 şi a cerut ajutorul Poliţiei după ce femeia i-a spart farfuriile preferate, primite cadoul de la tatăl lui, apoi l-a dat afară din casa ce aparţine mamei lui.

Totul s-a întâmplat ieri, 1 iunie 2021, în jurul orei 09.30, în municipiul Suceava, după ce tinerii s-au luat la ceartă.

În vârstă de 37 de ani, tânărul locuieşte împreună cu soţia sa (40 de ani) într-un apartament ce aparţine mamei tânărului.

La un moment dat, în timpul unor discuţii în contradictoriu, cei doi soţi s-au luat la ceartă, iar femeia s-a enervat atât de tare încât a început să spargă lucrurile din casă, printre care şi un set de farfurii pe care soţul ei le primise de la tatăl său.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului l-au întrebat pe tânăr dacă doreşte un ordin de protecţie împotriva soţiei sale, însă acesta a refuzat, în timp ce femeia a anunţat că va depune plângere pentru că ar fi fost împinsă.

Totodată, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere şi violenţă în familie, notează ziardesuceava.ro.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close