Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăra din Cluj a fost bătută, sechestrată și umilită de concubinul ei. Bătăușul o acuza că se prostituează: Nu mai da!

Tânăra din Cluj a fost bătută, sechestrată și umilită de concubinul ei. Bătăușul o acuza că se prostituează: Nu mai da!

Tânăra din Cluj a fost bătută, sechestrată și umilită de concubinul ei. Bătăușul o acuza că se prostituează: Nu mai da!
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
12 Noi 2019   •   13:30

O tânără din Cluj, bătută, sechestrată şi umilită, a cerut şi a obţinut în instanţă ordin de protecţie faţă de concubinul care a acuzat-o că se prostituează. Individul nu se mai poate apropia nici de mama femeii, pe care a insultat-o şi a ameninţat-o după ce a acuzat-o că e proxeneta fiicei.

Cei doi foşti concubini sunt din comuna clujeană Floreşti şi au început o relaţie în februarie 2019, scrie adevarul.ro.   

În vara acestui an, bărbatului i-a încolţit în minte ideea că partenera sa îl înşeală şi, mai mult, se prostituează în cursul vizitelor pe care i le face mamei acesteia, aflată la muncă, în Italia. Bărbatul s-a gândit să-i aplice o corecţie violentă partenerei şi să-i arate şi rudei acesteia, live, într-o conversaţie video pe WatsApp, ce păţeşte fiica.   

„A primit un apel video de la pârât, care i-a spus că reclamanta se prostituează, a urlat şi a înjurat-o ca la uşa cortului, iar în cadrul acelui apel a auzit-o pe fiica sa în telefon strigând «Nu mai da! Nu mai da!». 

Totodată, martora a precizat că din acel moment şi până în data de 21 august 2019, când reclamanta a venit la ea în Italia, a avut certitudinea că fiica sa este efectiv sechestrată de către pârât, deoarece nu mai putea să ia legătură cu ea decât în prezenţa pârâtului, convorbirile purtându-se pe difuzor, iar în vocea reclamantei se simţea multă frică”, se arată în considerentele deciziei Judecătoriei Cluj-Napoca.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close