Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăra din Cluj a fost reținută de polițiști pentru acest lucru oribil. Nu le-a venit să creadă ca a făcut una ca asta

Tânăra din Cluj a fost reținută de polițiști pentru acest lucru oribil. Nu le-a venit să creadă ca a făcut una ca asta

Tânăra din Cluj a fost reținută de polițiști pentru acest lucru oribil. Nu le-a venit să creadă ca a făcut una ca asta
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
27 Noi 2019   •   13:20

O tânără a fost reţinută de poliţişti pentru că ar fi şantajat un bărbat cu publicarea unor imagini compromiţătoare cu acesta.

"Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Dej au identificat 2 femei în vârstă de 20 şi 23 de ani, ambele din comuna Petru Rareş, judeţul Bistriţa Năsăud. Cele două sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal. În fapt, cele două femei sunt bănuite că la data de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 21,30, în timp ce se aflau la domiciliul unui bărbat de 44 de ani, din municipiul Dej, l-ar fi filmat pe acesta în ipostaze compromiţătoare şi, ulterior, l-au şantajat cu publicarea imaginilor, solicitând o sumă de bani pentru a nu face publice imaginile respective", se arată într-un comunicat trimis, miercuri, de IPJ Cluj.

În urma unui flagrant, cele două femei au fost identificate, iar ulterior a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore în cazul femeii de 20 de ani.

Tânăra va fi prezentată în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close