Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânără vândută cu 400€ de un bărbat din Salonta, salvată de polițiști și procurori

Tânără vândută cu 400€ de un bărbat din Salonta, salvată de polițiști și procurori

O tânără în vârstă de 23 de ani, din Sanislău (Satu Mare), a fost salvată de polițiști și procurori, după ce a fost pe cale să fie vândută cu 400 de euro de un bărbat din Salonta, Bihor.

Tânără vândută cu 400€ de un bărbat din Salonta, salvată de polițiști și procurori
Sursa foto: Pixabay
10 Apr 2020   •   23:23

Bărbatul din Salonta a fost prins în flagrant de polițiștii din Oradea și procurorii DIICOT în timp ce o vindea pe tânăra din comuna Sanislău contra sumei de 400 de euro, în scopul exploatării sexuale.

"Miercuri, 8 aprilie, la ora 20:45, în localitatea Sanislău, judeţul Satu Mare, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea și procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea au prins în flagrant delict un bărbat, de 41 de ani, din municipiul Salonta, județul Bihor, în timp ce ar fi încercat să vândă, contra sumei de 400 de euro, o tânără, de 23 de ani, din Sanislău, în scopul practicării prostituției", se arată într-o informare a Poliției.

Bărbatul de 41 de ani, din Salonta, a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de trafic de persoane, iar ulterior a fost prezentat Tribunalului Bihor, pe numele său fiind emis un mandat de arestare pentru 15 zile.

Tânăra de 23 de ani, ce urma să fie vândută unor proxeneți pentru 400 de euro, a fost salvată și s-a întors acasă, urmând a beneficia de consiliere psihologică.

×
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close