Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânără din Tulcea bătută pe stradă, după ce a refuzat avansurile unor tineri

Tânără din Tulcea bătută pe stradă, după ce a refuzat avansurile unor tineri

O tânără în vârstă de 17 de ani, din Tulcea, a fost bătută pe stradă, de trei adolescenţi, după ce a refuzat avansurile acestora. Fata a povestit că, deşi pe stradă erau şi alţi trecători, nimeni nu a intervenit să îi oprească pe agresori.

Tânără din Tulcea bătută pe stradă, după ce a refuzat avansurile unor tineri
Sursa foto: sursa: Pixabay
03 Feb 2020   •   12:52

Totul s-a întâmplat, în acest weekend, pe o stradă din Tulcea, atunci când fata în vârstă de 17 ani mergea către casă, împreună cu o prietenă.

În jurul orei 21.00, cele două fete se aflau în apropierea Pieţei Vechi din Tulcea, atunci când trei adolescenţi s-au apropiat de ele. Unul dintre aceştia a lovit-o pe una dintre fete cu palma, iar apoi între ei a izbucnit un conflict.

La un moment dat, unul dintre agresori a lovit-o pe fata de 17 cu pumnul în faţă.

"În urma unui incident petrecut sâmbătă pe stradă Isaccei în jurul orei 21:00, am trăit o întâmplare care ne-a marcat. Era o oră destul de rezonabilă pentru două fete, să meargă singure pe o stradă destul de populată. Trei tineri mergeau spre noi. Acești trei tineri au agresat-o pe prietena mea, dându-i o palmă în zona posteriorului.

Aceasta s-a întors și s-a dus la individ cerându-i explicații. Acest băiat s-a întors și i-a dat un pumn în zona feței, iar prietena mea a căzut pe jos. Eu m-am întors ca să mă duc la acel băiat, dar acesta a fugit, dar a rămas un prieten de-al lui care a inceput sa isi ceara scuze, apoi a fugit. Poliția a ajuns la fața locului după aproximativ zece minute.

Fata bătută pe stradă din Tulcea de trei adolescenţi

După ce a ajuns poliția am urcat în mașină și am dat două ture pe unde se presupunea că băieții (care păreau în jur de 17-18-19 ani) au fugit. Am ajuns la poliție și am stat în jur de două ore ca să se întocmească un proces verbal. Ni s-a spus că se vor uita pe camerele din zonă.
Sunt o fată de 17 ani și nu mi se pare normal să-mi fie frică să merg pe stradă la ora 21:00. Țin să menționez că înainte de acest incident, pe mine și pe prietena mea ne-au mai claxonat două mașini și alți doi ne fluierau.

În timpul incidentului a mai trecut un bărbat destul de solid și nu s-a băgat deloc, a trecut pe lângă noi ca și cum nu s-a întâmplat nimic sau totul era perfect normal. Ignoranța aceasta m-a lăsat cu un gust amar și mi s-a părut deplasat, având în vedere că era cu soția sa și cu copilul. Vreau să întreb băieții care se cred “șmecherași” de ce se simt atât de superiori și atât de bine când agresează fete pe stradă, pentru că nu e nimic “cool” în a face chestiile astea", a declarat prietena fetei agresate pentru tulceanoastra.ro.

Fata bătută pe stradă şi-a scos un certificat medico-legal şi a depus plângere la Poliţie împotriva celor trei tineri care au agresat-o. Poliţiştii au deschis o anchetă şi continuă cercetările pentru identificarea suspecţilor.

×
Subiecte în articol: Tulcea
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close