Antena 3 CNN Actualitate Locale "Tata, vino să mă salvezi!". Când a ajuns la fiica sa, Paul a făcut ceva despre care vorbește tot Banatul. Doar în filme mai vezi așa ceva!

"Tata, vino să mă salvezi!". Când a ajuns la fiica sa, Paul a făcut ceva despre care vorbește tot Banatul. Doar în filme mai vezi așa ceva!

Paul Wiliam, un bărbat din comuna Biled, județul Timiș, a fost acuzat și judecat pentru omor, după ce, în fața a doi polițiști, l-a omorât pe ginerele fiicei sale.

"Tata, vino să mă salvezi!". Când a ajuns la fiica sa, Paul a făcut ceva despre care vorbește tot Banatul. Doar în filme mai vezi așa ceva!
27 Dec 2019   •   22:05

Bărbatul a primit un telefon de la fiica sa, care locuia în Jimbolia, cerându-i să vină să o ia acasă pentru că iubitul ei a ars-o cu ţigara pe faţă.

Potrivit Adevărul, după ce bărbatul și-a luat fiica acasă, concubinul acesteia a venit după ea. Refuzul familiei a generat un scandal, fiind nevoie de intervenția Poliției. De față cu doi oameni ai legii, Wiliam l-a înjunghiat mortal pe concubinul fiicei sale, scrie banatulazi.

Tribunalul Timiș l-a condamnat pe bărbat la şase ani pentru lovituri cauzatoare de moarte, considerându-se că a fost provocat de victimă.

Însă judecătorii Curții de Apel Timișoara au respins decizia inițială, condamnându-l la zece ani de închisoare, pentru omor:

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close