Antena 3 CNN Actualitate Locale Taximetrist bătut cu pumnii de doi bărbați, în Botoșani. Aceștia i-au furat apoi mașina

Taximetrist bătut cu pumnii de doi bărbați, în Botoșani. Aceștia i-au furat apoi mașina

Taximetrist bătut cu pumnii de doi bărbați, în Botoșani. Aceștia i-au furat apoi mașina
14 Mar 2019   •   10:27

Doi bărbați din Botoșani sunt anchetați de polițiști fiindcă ar fi agresat un taximetrist, miercuri, iar apoi au fugit cu mașina lui, a afirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Maria Carp.

Taximetristul de 36 de ani a mers să preia o comandă pe strada Grivița din Botoșani, iar ajuns la fața locului a observat că persoanele care au făcut comanda erau în stare de ebrietate. 

Aceștia au început să-l lovească pe taximetrist cu pumnii. În timp ce taximetristul vorbea la telefon cu polițiștii, unul dintre bărbați a furat taxiul și l-a condus pe o distanță scurtă. 

"În urma investigaţiilor efectuate de echipajul de poliţie ajuns la locul intervenţiei au fost identificaţi doi bărbaţi de 39 şi 42 de ani, pe care persoana vătămată i-a recunoscut ca fiind persoanele care l-au agresat, aceştia fiind conduşi la sediul poliţiei pentru audieri. Pe parcursul verificărilor s-a stabilit faptul că autoturismul a fost condus de bărbatul de 39 de ani. Întrucât acesta a refuzat testarea alcoolscopică, el a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei", a afirmat Maria Carp.

Pe numele celor doi bărbați a fost întocmit un dosar penal. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: barbati politisti taximetrist masina
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close