Antena 3 CNN Actualitate Locale TRAFIC ALERT BUCUREȘTI. Aici poți semnala problemele din traficul din București

TRAFIC ALERT BUCUREȘTI. Aici poți semnala problemele din traficul din București

TRAFIC ALERT BUCUREȘTI. Aici poți semnala problemele din traficul din București
01 Apr 2019   •   13:30

TRAFIC ALERT BUCUREȘTI Bucureștenii pot utiliza aplicația pentru a semnala, direct către Primăria Capitalei, neregulile întâlnite pe traseul utilizatorului care pot afecta buna circulație pe drumurile publice din București: parcaje neregulamentare, drum în lucru nesemnalizat, semafor nefuncțional, groapă carosabil, groapă trotuar, indicator degradat, lucrări civile pe carosabil etc.

TRAFIC ALERT BUCUREȘTI Aplicația e disponibilă pentru sistemele Android și iOS.

TRAFIC ALERT BUCUREȘTI Platforma permite preluarea în timp util a solicitărilor cetățenilor cu privire la nereguli/incidente ce pot afecta traficul, evaluarea rapidă, gestionarea și soluționarea acestora. Practic, aplicația este o alternativă modernă la instrumentele clasice prin care bucureștenii pot adresa sesizări de acest tip.

TRAFIC ALERT BUCUREȘTI După înregistrarea în aplicație, utilizatorul poate semnala neregulile pe care le întâlnește, iar acestea sunt preluate în call-centerul dedicat.
Pentru fiecare tip de sesizare în parte, utilizatorul introduce adresa, o descriere și, opțional, poate adăuga fotografii relevante, de la fața locului. Ulterior, acesta poate vizualiza un istoric a sesizărilor sale și statusul pentru fiecare în parte (noi, în lucru, soluționate).


TRAFIC ALERT BUCUREȘTI După instalarea aplicației, manualul de utilizare poate fi accesat din ecranul principal, butonul din colțul dreapta-sus.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close