Antena 3 CNN Actualitate Locale Tragedie în Arad. O femeie și nepotul ei de 6 ani, spulberați de un camion pe trecerea de pietoni - FOTO

Tragedie în Arad. O femeie și nepotul ei de 6 ani, spulberați de un camion pe trecerea de pietoni - FOTO

Tragedie în Arad. O femeie și nepotul ei de 6 ani, spulberați de un camion pe trecerea de pietoni - FOTO
Sursa foto: Foto: aradon.ro
15 Aug 2019   •   22:28

Un accident cumplit a avut loc joi seară în Lipova, Arad. O femeie de 30 de ani și nepotul său de șase ani au murit după ce au fost spulberați de un autotre pe trecerea de pietoni.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului de către polițiști s-a stabilit că “astăzi, în jurul orei 19.27, un bărbat de 39 ani, din București, a condus o autoutilitară în cuplu cu semiremorcă pe DN 7, sens de mers Arad-Deva, iar la km. 512+650 m., a surprins și accidentat o femeie de 30 de ani, din Mâsca, și un copil de 6 ani, din Șiria care erau angajați în traversarea DN 7 pe trecerea de pietoni. Accidentul de circulație s-a soldat cu decesul minorului de 6 ani și rănirea gravă a femeii de 30 ani. Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”.

Traficul rutier a fost reluat la Lipova. IPJ Arad informează ca circulația rutieră se desfășoară pe ambele sensuri de mers, scrie aradon.ro.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close