Antena 3 CNN Actualitate Locale Tragedie pe litoral! A murit după ce a intrat cu skijetul într-un ansamblu de plase pescăreşti

Tragedie pe litoral! A murit după ce a intrat cu skijetul într-un ansamblu de plase pescăreşti

Tragedie pe litoral! A murit după ce a intrat cu skijetul într-un ansamblu de plase pescăreşti
Sursa foto: Foto> Jurnalul national
05 Aug 2017   •   18:46

Ancheta poliţiştilor în cazul turistului mort într-un accident petrecut sâmbătă la Costineşti, când iniţial s-a crezut că a fost lovit de un skijet, arată că bărbatul a condus o astfel de ambarcaţiune de agrement şi ar fi intrat într-un ansamblu de plase pescăreşti amplasate la circa o sută de metri de ţărm. 

Skijetul s-a răsturnat, iar turistul, rănit, a fost luat de oamenii de pe o barcă de agrement aflată în zonă şi dus la mal. 

Conform primelor verificări ale poliţiştilor, bărbatul ar fi împrumutat skijetul de la un amic. 

Victima este un cetăţean din Republica Moldova, stabilit la Ineu în judeţul Arad. 

Lucrătorii Poliţiei Costineşti au deschis o anchetă sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă. 

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, victima a suferit un traumatism toraco-abdominal, urmat de un stop cardio-respirator, ulterior fiind înregistrat decesul. 

Reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ''Dobrogea'' au spus iniţial că turistul, lovit de un skijet, a fost preluat de la malul mării şi dus la un cort de prim ajutor. În timp ce i se acordau primele îngrijiri medicale, victima a făcut stop cardio-respirator. A fost solicitat şi un elicopter SMURD. 

Pe 21 iulie, în Mamaia, un salvamar a fost rănit şi dus la spital după ce a fost lovit de un skijet folosit de un turist, în timp ce patrula pe mare cu caiacul. Pe 24 iulie, o tânără de 28 de ani a fost rănită şi transportată la spital după ce skijetul cu care se plimba pe mare, tot la Mamaia, a intrat în coliziune cu un alt skijet, condus de un bărbat. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Supermarketul din România care oferă 60 de bani pe orice sticlă reciclată
x close